Restaurant Tradițional

În București sunt numeroase restaurante unde ați putea petrece cu prietenii și familia, dar suntem siguri că nicăieri nu vă veți bucura de gustul, mirosul și aroma mâncărurilor alese, pe care numai noi vi le putem oferi.

La Mircea Macelaru' ne mândrim cu câteva lucruri: mâncare pregătită cu suflet, de oameni care abia așteaptă să gătească pentru dumneavoastră, produse din carne proaspete, transate în carmangeria proprie și o ambianță plăcută creată de un personal dedicat. Noi știm să alegem cu grijă cele mai bune ingrediente pentru a va oferi gustul pe cinste, autentic românesc. Trebuie să încercați măcar o data pastramele noastre de porc, vită sau berbecuț și vă garantăm că veți spune tuturor prietenilor că ați degustat cea mai bună pastramă din București!

Când am deschis restaurantul ne-am gândit să vă oferim un spațiu ideal pentru orice eveniment important din viața dumneavoastră, astfel că vă punem la dispoziție 3 săli primitoare cu tematici variate pentru o cină romantică, o aniversare sau un ospăț vânătoresc între prieteni.

Vă invităm să vizitați bucătăria noastră virtuală, pentru a afla mai multe detalii despre preparate. Vă așteptăm zilnic la noi la masă!